Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Review : Virus of Koch - Lux Et Veritas (Full Length CD)

 
A. Review :: Virus of Koch - Lux Et Veritas

Το ντεμπούτο των Virus Of Koch πρέπει να ομολογήσω ότι ήταν μια ωραία έκπληξη για το 2014.
Ένα έτος που σίγουρα έχει και αναμένεται να δώσει αρκετές καλές κυκλοφορίες από το εσωτερικό της χώρας μας. Μια από αυτές είναι και το Lux Et Veritas, από την μεξικάνικη Black Saw Records, το όποιο θα πρέπει να μπει σίγουρα στα κορυφαία της χρονιάς.

Η κυκλοφορία περιέχει 8 black metal συνθέσεις οι οποίες παρουσιάζουν τρομερή ιδιαιτερότητα,
καθώς  συνδυάζουν ουσιαστικά περάσματα και επιρροές από αγνό heavy και thrash metal δεμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε το αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από τέλειο. Δεμένο rhythm section, ωραία ξεσπάσματα από κιθάρες που δίνουν ένα τόνο χαοτικής αίσθησης σε σημεία αλά Emperor, και όλα αυτά συνδυασμένα με κολασμένο drumming, που προσωπικά μου έκανε φοβερή εντύπωση, όπως και με κλασικά βαθειά black metal φωνητικά που τονίζουν ακόμη περισσότερο το αποτέλεσμα.

Η παραγωγή είναι άψογη, πράγμα που δε το βρίσκεις συχνά σε ντεμπούτα από άλλες μπάντες, ενώ η κυκλοφορία έρχεται με ένα πολύ προσεγμένο artwork και στίχους "διαβασμένους", εσωτερικούς και όχι επιπόλαιους και στο πόδι, όπως μπορείτε να συναντήσετε σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Το Lux Et Veritas προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους αγαπούν και καταλαβαίνουν το αληθινό black metal και τη φιλοσοφία του. Όσοι αναμένουν ευκολοχώνευτη μασημένη τροφή καλό θα είναι να κρατηθούν μακριά. Δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς κάποιο κομμάτι καθώς όλο το άλμπουμ είναι μια συμπαγής και άριστη ολότητα. Χωρίς να θέλω να μειώσω τα υπόλοιπα κομμάτια,
για κάποιον που θέλει να ακούσει δείγμα πριν το αγοράσει, προτείνονται τα H.w.C.f.A., Noctenebra Maxima Aeterna και Chaos Matrix. Παρ’ όλα αυτά η δική μας προτροπή είναι να αγοράσετε με κλειστά μάτια.

Το Lux Et Veritas είναι διαθέσιμο και σε μορφή κασέτας από την Metal Defiance Productions σε συνεργασια με την ΙΙΙ-Damnation Productions.



Β. Πληροφορίες

Track list

1. Fleur De Lis
2. H.w.C.f.A.
3. Semen of the Serpent
4. Nameless Legions
5. Clavicula Nox
6. Noctenebra Maxima Aeterna
7. Speculum Argenteum
8. Chaos Matrix


Webpage: Virus Of Koch Webpage

Facebook: Virus Of Koch Official

Bandcamp: virusofkoch.bandcamp.com

Eπικοινωνία: vangimot@hotmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια: