Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Review : Human Serpent - The Eternal Loyalty To Misanthropy (Demo CD)


A. Review :: Human Serpent - The Eternal Loyalty To Misanthropy



Οι Human Serpent είναι ένα πολύ πρόσφατα δημιουργημένο συγκρότημα, το οποίο πάντως δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια. Καρπός της προσπάθειας τους αυτής είναι το πρώτο τους demo, The Eternal Loyalty To Misanthropy. Πρόκειται για ένα demo CD που αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις, τόσο ηχητικά όσο και εικαστικά. Γενικά και με 2 λόγια ως εισαγωγή, είναι η δουλεία που κάθε πρωτοεμφανιζόμενο σχήμα εύχεται να βγάλει.
Το CD τους αποτελείται από 2 κομμάτια τα  Mass Graves For Mankind και Whores Of The Coming Plague. Ο ήχος τους είναι εξαιρετικός καθώς συνδυάζει βόρεια τεχνοτροπία (προσωπικά μου έφερε στο μυαλό Φινλανδία) αλλά και Ελληνικό ύφος, σε απόλυτη αρμονία. 


Το Mass Graves For Mankind είναι ο καλύτερος τρόπος μύησης στη μπάντα, καθως δε σε αφήνει να σκεφτείς και πολλά από τον καταιγισμό των πυρών που σε υποβάλλει, ενώ το Whores Of The Coming Plague έχει περισσότερη Ελληνική «κτηνωδία» στο άκουσμα του με ωραία κοψίματα.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά για την πρώτη δουλειά που μας προσφέρουν, καθώς το επίπεδο της  είναι πολύ υψηλό για πρωτοεμφανιζόμενο σχήμα. Μάλιστα θα συμμετάσχουν και σε ένα 6 way split tape μαζί με Funeral Storm, Opus Magorum, Silent Dominion,Thaer Os Valael και Varg Order. Η ευχή μας είναι να τους πάνε όλα καλά, καθώς είναι πάντα ωραίο η Ελληνική σκηνή να αποκτά ένα τόσο ελπιδοφόρο νέο παιδί.  


Β. Πληροφορίες

Track list 

1. Mass Graves For Mankind
2. Whores Of The Coming Plague


Official Webpage: http://humanserpentofficial666.blogspot.gr  

Contact: humanserpent@hotmail.com

Youtube Channel: http://www.youtube.com/channel/UCuX9uuPRG9KoXZOyw4zkRSQ/videos (τo demo υπάρχει εκεί για να το ακούσετε)

Bandcamp: https://humanserpent.bandcamp.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: